Condoleanceregister Jade van de Boer

07 januari 1999 - 02 juli 2015

Let's do what we love and do lots of it

Jij zou nog...
Jij ging nog...
Jij wilde nog...

Tot plotseling jouw gouden hart met kloppen stopte

 

Er is gelegenheid tot afscheid nemen van Jade  bij Uitvaartcentrum Haarlem, Parklaan 36 te Haarlem. 

op woensdag 8 juli van 10:30 tot 11:30 uur en 20:00 tot 20:45 

en donderdag 9 juli van 10:30 tot 11:30 uur en 20:00 tot 20:45 

 


Condoleance plaatsen

Condoleances


Xandra, Arnold en merel. - 02 juli 2017 18:13 Misbruik melden

Lieve, lieve Jade.... Het is alweer twee jaar geleden, maar als de dag van gisteren zie ik je nog op je blauwe fiets voor de deur staan. Hopelijk heb je het beter, maar ons gemis blijft hetzelfde. Alle liefs aan Andries en nabestaanden. Vandaag brand ik een kaarsje en denk aan jullie gemis, wat veel heftiger is dan ons gemis. Liefs voor iedereen.


Ghislaine - 01 augustus 2015 10:19 Misbruik melden

lieve Jade, wat was het gezellig met jou op de fiets. Ik weet nog goed hoe ik je leerde kennen. We zaten allebei in de 1e, we fietste schuin achter elkaar, toen jij opeens vroeg of ik ook op het Coornhert zat. Sinds die dag hebben we het hele jaar samen gefietst. Je vertelde altijd over je paard, waar ik van genoot. Je nieuwe BlackBerry die je zou krijgen. Gezellig in de lunchpauze met de andere meiden eten. kortom, het was genieten! Lieve familie; helaas heb ik jullie niet leren kennen, maar ik wens jullie veel sterkte toe met het vreselijke verlies.


Niek Fennis en Familie - 11 juli 2015 10:39 Misbruik melden

Beste familie, vrienden Onderweg naar onze vakantie bestemming kregen wij het verdrietige bericht over Jade. Langs deze weg willen wij iedereen heel veel sterkte wensen. Niek en familie


Quinten en familie Sieraad - 10 juli 2015 10:25 Misbruik melden

Ons bereikte het zeer trieste bericht van Jade! Sprakeloos ...!! Familie, vrienden en bekende heel veel sterkte met dit onbeschrijfelijke verlies! R.I.P.


Bianca en Amber Wegbrands (KieKeBoe) - 10 juli 2015 09:32 Misbruik melden

Als tranen een trap konden bouwen en herinneringen een brug, dan klommen wij hoog de hemel in, en haalden we je gelijk weer terug


Lisa Nederstigt - 08 juli 2015 22:30 Misbruik melden

Heel veel sterkte Andries, broertjes en familie met dit grote verlies.


Denise - 08 juli 2015 12:03 Misbruik melden

We hebben elkaar nooit mogen ontmoeten, maar door alle verhalen heb ik toch het gevoel dat ik je een beetje heb leren kennen. Gecondoleerd en alle nabestaanden veel sterkte. Liefs, Denise (nichtje van Astrid en Ton)


Paul en Ellen - 07 juli 2015 22:07 Misbruik melden

Onze gedachten gaan uit naar Yuk-chin, Jasper, Marijn, Teddie, Berry en Andries. Jammer dat Berry helaas niet naar de begrafenis kan komen.


Karin Blinkhof - 07 juli 2015 10:05 Misbruik melden

Lieve lieve Jade!! Ik kan niet omschrijven hoe ik me voel. Wat is er toch gebeurd?! Zo'n mooie griet, prachtig karakter en ijzersterke wil! Net je diploma gehaald en nu zullen er nooit meer herrineringen bijkomen... Onwerkelijk en zo oneerlijk. Lieve schat, ik zal je vreselijk missen, je was een kanjer in ons team. Ik wens jouw naasten zo enorm veel kracht om met dit verlies om te gaan. Iets verder op deze aardbol gedenk ik jou met je prachtige lach! Liefs Karin


Merel, Xandra, Arnold, Blom - 06 juli 2015 23:00 Misbruik melden

Lieve, sterke, mooie, hartverwarmende, aangewaaide "dochter" Zo vaak genoten van je humor, je bezoekjes, onze restjes etende als we pizza hadden. Ik vind het bizar dat je hier nooit meer binnen zult wandelen, foto's met merel zult maken of savonds nog nog langsfietsen om wat te delen met Merel. Ik wil Andries, broertjes, familie vrienden en iedereen die haar liefheeft sterkte wensen in deze voor ons zware maar voor jullie ondraaglijke tijd. Merel schreef in haar stukje dat ze hoopt dat je je nu geen zorgen meer maakt en dat je vrij bent


Desiree - 06 juli 2015 17:05 Misbruik melden

1 juli kwamen jullie als trotse gediplomeerden de trap af, 3 juli het vréselijke bericht. Ik wens je paps en familie enorm veel sterkte dit ooit een plekje te kunnen geven. Rust zacht meisje en heb het goed waar je nu bent.


Fam. van der Lans ( Michel Alexander ) - 06 juli 2015 15:18 Misbruik melden

Mijn medeleven en veel sterkte ( buurman Mitch )


Lenneke Feijt- de Haas - 06 juli 2015 13:05 Misbruik melden

Wat onbeschrijflijk, wat een verdriet. We gaan een heel bijzonder meisje missen met eigen ideeën, creatieve ingevingen en een temperamentvol karakter. In gedachten kan ik de herinneringen van jou in mijn klas zo oproepen. Het was niet altijd even gemakkelijk voor je. Je bent een mooie meid. Ik wens je familie en vrienden veel sterkte toe. ( juf) Lenneke


Fam. Timmermans (Julia &Flore) - 05 juli 2015 20:32 Misbruik melden

Jij moest nog... Oneerlijk dat is onze eerste gedachte. Van harte gecondoleerd en heel veel sterkte voor al diegene die jouw lief waren en die jou nu moeten missen.


Co en Carla - 05 juli 2015 17:47 Misbruik melden

Wat een drama. We wensen Andries en de kinderen heel veel sterkte


Bianca Koomen - 05 juli 2015 14:33 Misbruik melden

Wat een enorm onbeschrijfelijk verdriet..... Nog zo jong en beginnend aan een nieuwe fase van je leven. Lieve Jade.... wat heb jij al veel op je bordje gehad in je jonge leven! Als ik aan jou denk, denk ik aan je speelmomenten met Joelle toen jullie nog op de Willinkschool zaten. Jullie passie voor paarden. De flinke meidendiscussies. Je partijtje bij je papa met de meiden.... Het is voorbij.... zo verdrietig. Ik bid je familie troost toe om dit enorme verdriet te kunnen dragen. En dat jij Jade bij God volledig mag zijn wie je bent. Gezond, creatief, goedlachs, slim, meedenkend en stralend. Maar wij moeten je hier wel missen. Dikke hug voor jou en alle mensen die zo van je gehouden hebben en dat zullen blijven doen! Bianca Koomen (moeder van Joelle)


Angela Verhaar Herruer - 05 juli 2015 13:22 Misbruik melden

Gecondoleerd aan iedereen die jouw lief had X Rust zacht lieve Jade


Sanne Talens - 05 juli 2015 10:28 Misbruik melden

Waarom moest dit nou gebeuren.. Een meisje die net gediplomeerd is, nog jong en een hele toekomst voor haar had. Ik ken je al best een tijdje, we hebben vroeger wel is samen paardgereden en sinds kort werkte ik samen met je bij de Albert Heijn. Je moest me af en toe helpen omdat ik er nog niks van kon. Jade, het gaat je goed meis. Liefs Sanne


Marjon en Rene - 05 juli 2015 10:07 Misbruik melden

We hebben je mogen leren kennen bij Astrid en Ton als een lief en prachtige jonge vrouw...en nu ben je er niet meer. Te jong..rust zacht lieve Jade..


Jantine van Damme - 05 juli 2015 02:38 Misbruik melden

Lieve Jade Dat de vleugels van jouw gouden hart ons nog steeds mogen raken en wij dan met een glimlach aan je terug mogen denken. Jantine (oud docent MCA)


profielfoto

Dit condoleanceregister wordt beheerd door Andries van de Boer

Laat vrienden en familie weten van dit register